Poistenie

Poistenie porúch vozidiel

Nočnou morou každého vodiča je, ak na semafore v poobedňajšej špičke dôjde k poruche vozidla, napríklad v prípade motora vám odíde rozvodový remeň alebo elektronická riadiaca jednotka prevodovky. Ak máte havarijné poistenie, poisťovňa vám uhradí len odtiahnutie vozidla do najbližšieho servisu. Ak nemáte pripoistené riziko Poistenie porúch vozidiel, náklady spojené s opravou vozidla si už musíte hradiť sami. Dané pripoistenie ponúka na trhu veľmi málo poisťovní, ale Colonnade je jednou z mála, ktorá má dané poistenie v ponuke ako samostatný produkt bez toho, aby ste mali uzatvorené havarijné poistenie.

Výhody produktu

  • pre nové alebo aj jazdené vozidlá do 15 rokov a maximálne 250 000 km
  • kryje náklady na opravu v prípade mechanickej a elektrickej poruchy vozidla spôsobenej zlyhaním súčiastky
  • možnosť prevodu poistenia na nového majiteľa vozidla (zvýšenie hodnoty vozidla)
  • možnosť nastavenia neobmedzeného limitu km
  • plnenie až do výšky obstarávacej hodnoty auta
  • na základe vami zvolených parametrov vám poisťovňa automaticky vypočíta poistný balík

Krátky prehľad krytia poistných programov
Tabuľka č. 1: Krátky prehľad krytia poistných programov

Poistenie porúch vozidiel predstavuje akúsi nadstavbu havarijného poistenia, ktoré vás ochráni pred vysokými nákladmi pozáručných opráv. Ak máte záujem o cenovú ponuku pre vaše auto, neváhajte navštíviť online portál PREVERUJ.SK, ktorý vám presne na mieru vypočíta poistné.

Zdroj: Colonnade, Canva

Financiám sa aktívne venujem 8 rokov. V tejto sfére sa zameriavam výlučne na oblasť Neživotného poistenia. V spoločnosti PROSIGHT Slovensko pracujem ako produktový manažér a snažím sa dlhodobo rozvíjať produkty retailového a korporátneho poistenia. Produkty neživotného poistenia majú pre mňa obrovský význam, pretože každý z nás, či už v minulosti, dnes alebo v budúcnosti, využíval, využíva alebo bude raz využívať tieto produkty.

Napíšte mi správu

Chcem byť informovaný

Pravidelný newsletter s najnovšími správami z oblasti hypoték, sporenia, dôchodkového sporenia, ...

Súvisiace články