Vzdelávanie

Chceme sa podeliť o všetky informácie, ktoré máme

Chceme sa otvoriť ľuďom viac, ako kedykoľvek predtým a viac, ako akákoľvek iná sprostredkovateľská spoločnosť. Chceme sa podeliť o všetky informácie, ktoré máme. Chceme, aby ste poznali nielen značku spoločnosti, ale aby ste spoznali aj nás, konkrétnych ľudí. Naše názory a vedomosti. Práve preto sme pred niekoľkými týždňami úspešne spustili projekt PROSIGHT Academy.

Peter, v Košiciach sme mali možnosť prvý krát vidieť prednášku na tému hypotéky pre mladých. Ako vznikla a čo presne obsahuje táto myšlienka prednášok?

Náš prvý projekt s názvom „Na rovinu“ predstavuje sled verejných prednášok na rôzne zaujímavé témy v oblasti financií, ktoré nám pomáhajú vybrať práve ľudia. Chceme im priblížiť témy, ktoré ich zaujímajú najviac. Preto privádzame k životu značku PROSIGHT Academy, ktorá je vzdelávacou značkou našej firmy a v pravidelných intervaloch budeme organizovať verejné prednášky pre širokú verejnosť.

 

Ako jeden zo spoluzakladateľov PROSIGHT Slovensko si sa sám podieľal na príprave tohto nového konceptu. Prečo ste zvolili práve formu vzdelávania širokej verejnosti?

Ako spoločnosť si dlho lámeme hlavu nad tým, ako prispieť k tomu, aby sme vrátili dôveru a rešpekt poslaniu finančného sprostredkovateľa. Kládli sme si otázku, ako prekonať pomyselnú bariéru medzi sprostredkovateľom a jeho klientom. Sme presvedčení, že správna cesta je cesta vzdelávania. Sme si vedomí, že musíme urobiť niečo navyše. Chceme preto vložiť do vzťahu finančný sprostredkovateľ a klient niečo viac. Práve preto sme zvolili cestu vzdelávania. Verejnosť môže prísť na jednotlivé prednášky bez toho aby mali pocit, že im bude predávaný nejaký finančný produkt. Môžu prísť, vzdelávať sa, stretnúť sa s odborníkmi z oblasti financií, položiť otázky, na ktoré chcú získať odpoveď.

Trochu nám priblíž ako vyzerala táto prvá prednáška a čomu sa venovala. Aký je z nej tvoj osobný celkový dojem?

Prvá téma bola „Hypotéka pre mladých“ a verejná prednáška sa uskutočnila v stredu podvečer, 2.11., v Košiciach v príjemnom prostredí kaviarne Halmi Caffe. Prednášku viedol náš kolega a odborník Slavomír Molnár. Moje pocity z tejto  prvej akcie boli skvelé. Stretlo sa veľké množstvo ľudí, ktorí chcú vedieť niečo viac. Slávo priblížil najväčšie úskalia hypotéky pre mladých a na množstve konkrétnych príkladov ukázal riešenia rôznych špecifických prípadov.

Na rovinu, Košice

Myslíš, že práve táto forma prednášok je tou správnou cestou k lepšej komunikácii s verejnosťou?

Samozrejme počas celej besedy a taktiež aj na konci bol priestor pre otázky hostí. Príjemne ma potešilo, že tak veľa ľudí sa pýtalo. Sme veľmi vďační za záujem, ktorý táto verejná prednáška vyvolala. Veríme, že sme splnili očakávania a že účastníci odchádzali obohatení. Preto sa tešíme na naše ďalšie prednášky nie len v Košiciach.

Najbližšia prednáška sa bude konať už 15.12.2016 (štvrtok) v Bratislave. Pre bližšie info sledujte náš facebook event „Na rovinu o hypotéke pre mladých“. Tešíme sa na vás!

S tímom profesionálov PROSIGHT Slovensko a PROSIGHT Academy učíme ľudí veľmi jednoduchým spôsobom rozumieť zložitému svetu peňazí tak, aby vedeli s našou pomocou príjmať pre seba a svoju rodinu tie najvýhodnejšie finančné rozhodnutia.

Napíšte mi správu

Chcem byť informovaný

Pravidelný newsletter s najnovšími správami z oblasti hypoték, sporenia, dôchodkového sporenia, ...

Súvisiace články